Tanker om at drive kloakmester virksomhed i 2021

Tanker om at drive kloakmester virksomhed i 2021

At være selvstændig er på mange måder fedt, men det er selvfølgelig også hårdt og kræver det meste af tiden en del mere arbejde end hvis man er lønmodtager.

Det fede ligger i at man selv kan være med til at bestemme over arbejdstiden, og er der noget man er utilfreds med i virksomheden, så kan man selv ændre det.

Det ved Brian fra Byrdal Kloak alt om, for han valgte nemlig at blive selvstændig kloakmester i 2012.

Men hvad skal der til, for at man i 2021 kan drive en succesfuld kloakmestervirksomhed i Danmark, det kigger denne artikel lidt nærmere på.

Tilfredse kunder er nøglen til en god forretning

Uden tilfredse kunder, så er der heller ikke nogen virksomhed, og uden tilfredse kunder var Byrdal Kloak i hvert fald ikke vokset fra kun at bestå af Brian, til i dag at omfatte 9 ansatte.

 

Og tilfredse kunder er der heldigvis nok af i forretningen, det er især det, at en aftale er en aftale, og at tingene bliver udført til tiden som kunderne sætter pris på.

Byrdal Kloak blev i 2019 også kåret som værende årets håndværker, netop pga. de mange glade kunder.

Det er selvfølgelig vigtigt at være god til det man laver, og kunne levere varen til en konkurrencedygtig pris, men uden kunder kan intet af det lade sig gøre.

At være kloakmester er et 24/7 job

Det er selvfølgelig ikke alle problemer der er akutte, men når kunderne står en lørdag aften med et tilstoppet toilet eller en køkkenvask hvor vandet bare ikke synker – så er der altså længe indtil mandag morgen, og der er derfor brug for at få hjælp med det samme.

På hjemmeside under kontakt Byrdal Kloak kan man derfor også se at Byrdal Kloak har døgnservice, og altså rykker ud uanset hvornår kunderne har behovet.

 

Så hvis man gerne vil drive succesfuld virksomhed i 2021 må man også konkludere at man bliver nødt til at være der når kunderne har behovet.

Garantiordning er kundernes sikkerhed

Der findes et stort udvalg af kloakmestre og Byrdal Kloak er kun en af dem, så hvad får nye kunder til at vælge dem, frem for en anden virksomhed?

Ud over de gode anmeldelser så kan det bl.a. skyldes at de er medlem af en garantiordning og af Danskekloakmestre.dk, hvilket altså betyder at kunderne er forsikret af en garantiordning når de vælger at bruge Byrdal Kloak. Det giver nemlig en ekstra tryghed for kunderne, nye som gamle.

admini