Hvad er en rimelig revisor pris?

Hvad er en rimelig revisor pris?

Har du en enkeltmandvirksomhed eller en anden form for selskab, så er det vigtigt med en revisor. For en revisor sørger for, at der er styr på økonomien i din virksomhed. Men lige netop for, at der er styr på økonomien i din virksomhed, er det også vigtigt, at din revisor tager en rimelig pris.

Den skal naturligvis ikke være urealistisk høj. Men i stedet skal den afspejle det arbejde, som din revisor udfører for dig. Og den skal ikke være højere end alle andre revisorers. For så kan du jo lige så godt vælge en anden revisor i stedet. Læs meget mere om herunder, hvad en rimelig revisor pris er.

Den skal være billig

Først og fremmest er der jo rigtig mange revisorer at vælge imellem for dig. Og derfor skal du jo ikke betale uanede mængder af penge til en dyr revisor. Så meget bedre kan denne revisors arbejde umuligt være. Nej, i stedet er det en god ide at finde en revisor, der har en billig revisor pris. Selvfølgelig skal det arbejde, der bliver udført hos dig, også være af en vis kvalitet. Men det kan du også snildt finde, selv om du vælger en revisor, der udbyder sin service til en billig pris.

Og hvad er så billigt og rimeligt?

Hos https://revisormikaelhansen.dk/ kan du få en rimelig revisor pris. Helt konkret tager denne revisor en fast årlig pris, som normalt ligger på et sted mellem 4.000 og 10.000 kr. Det er altså helt konkrete tal, der viser dig, hvad en rimelig revisor pris kan være på.

Der er naturligvis langt fra 4.000 til 10.000 kr. Men der er også stor forskel på, hvor meget man har brug for hjælp fra en revisor. Det afhænger i høj grad af, hvilken virksomhed der er tale om. Og det handler også om, hvor meget man selv føler, at man har behov for hjælp fra en revisor.

Hvad er inkluderet i denne revisor pris?

Og hvad får du så, hvis du vælger denne rimelige revisor pris? Jo, du får en masse servicer inkluderet i prisen. Det gælder både bogføring, moms, skat, årsregnskab og selvangivelse. Og så kan du også i mindre grad få rådgivning fra revisoren, når du lige har brug for det af den ene eller anden grund.

Der er altså en masse inkluderet i denne revisor pris, som altså varierer, alt efter hvor meget hjælp du har brug for.

Du kan beregne revisor prisen

Som nævnt varierer det, hvad den eksakte revisor pris ligger på. Derfor kan du også selv gå ind og beregne, hvor meget du vil skulle betale. Her skal du blandt andet vælge, hvilken type virksomhed eller selskab der er tale om. Dernæst skal du vælge, om du ønsker tilvalg i form af henholdsvis virksomhedsskatteordning og kapitalafkastordning.

Så skal du krydse af, om du ønsker, at bogføring skal udarbejdes for dig fra revisorens side. Og endelig skal du vælge ja eller nej til, om revisoren også skal udarbejde løn for dig. Herefter skal du så udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer. Så kan du nemlig få et godt tilbud.

Der er altså en række parametre, som har betydning for, hvad du vil skulle betale til revisoren. Og du kan nemt tjekke den eksakte pris ved at udfylde dette. Så bliver det ikke meget nemmere.

Nu har du lært noget mere om, hvad en rimelig revisor pris er. En rimelig revisor pris er billig – og altså ikke dyrere end andre revisorers priser. Derudover inkluderer den en række servicer, så du kan få hjælp til lige det i din økonomi, som du har brug for hjælp til.

admini