Spar penge med JA tak tilbud

Spar penge med JA tak tilbud

Hvis du er begejstret for gode tilbud, og hvis du er hurtig på tasterne, så er der mange penge at spare på de såkaldte JA tak tilbud. Du finder tilbuddene på de forskellige dagligvarebutikkers Facebookside. Her opslår butikkerne jævnligt tilbud. Blandt andet kommer der tilbud på billig frugt og grønt. Her kan du så som forbruger kommentere ”JA tak” til tilbuddet i kommentarfeltet. Så har du accepteret tilbuddet, og butikken vil have din vare klar til dig på den dato, som fremgår af opslaget. På den måde kan du spare mange penge på dine dagligvarer.

Få mere frisk frugt og grønt, når du vælger JA tak tilbud fra en grønthandler

Forskellige grønthandlere er også kommet med på JA tak bølgen. Det betyder, at du kan få lækkert frugt og grønt til en overkommelig pris. Det betyder også, at dine frugter eller grøntsager typisk vil holde sig i længere tid. Grønthandlerne får nemlig frugterne og grøntsagerne leveret direkte til deres butik. Til sammenligning er varerne typisk igennem flere led, før de når supermarkederne. Det betyder også, at supermarkedernes frugt og grønt ofte er ældre end grønthandlernes, når det kommer ud i butikken. Du kan altså godt finde billig frugt og grønt.

Derfor skal du vælge en grønthandler

Når du vælger at købe frugt og grønt fra en grønthandler, får du en langt bedre kvalitet. Grønthandlerne er nemlig erfarne i at udvælge de bedste grossister med de bedste varer. Måske bliver du lidt afskrækket fra at bruge en grønthandler, fordi du ved, at prisen nogle gange kan være dyrere. Men her bør du huske på, holdbarheden og kvaliteten så til gengæld er bedre. Det skyldes blandt andet, at grønthandleren får sine varer direkte fra grossisten. En grønthandlers varer er altså friskere, når de kommer ud i butikken. Det betyder også, at du vil opleve mindre madspild. Derfor kan det godt betale sig at give lidt ekstra for dine varer.

Bliv inspireret med en frugt- og grøntkasse

Det er vigtigt at spise varieret. Det ved du sikkert allerede godt. Men i en travl hverdag, kan man let forfalde til, at bare vælge de samme frugter og grøntsager, når der skal handles ind. Hvis du gerne vil bryde den vane, og i stedet smage noget nyt og lækkert, så kan du bestille en frugt- og grøntkasse. Her får du en kasse leveret til døren – fyldt med frugter og grøntsager. Du kan lade grønthandleren udvælge det hele for dig, eller du kan selv sammensætte kassen. Her vil du få sæsonens varianter af frugt og grønt. Du vil også få forslag til, hvilke retter, du kan lave med dine madvarer. Det er en fantastisk måde at få sine daglige 600 gram frugt og grønt på.

 

 

 

 

admini