E-handel inspiration: Easy-light.dk fokuserer hårdt på én niche

E-handel inspiration: Easy-light.dk fokuserer hårdt på én niche

E-handel er i sandhed en jungle, som det kan være mere end almindeligt svært at finde rundt i.

Et utal af hjemmesider tilbyder alle mulige slags produkter, så snart man foretager bare én søgning på det produkt eller den ydelse, man har brug for.

Det kan være både uoverskueligt og irriterende at skulle navigere på de hjemmesider, der sælger alt fra sesamfrø til bærbare computere, men heldigvis er det ikke alle websider, der er indrettet sådan.

Easy-light.dk er en overskueligt, meget fokuseret webside, hvor der kan købes gode LED-lyskilder til mange forskellige sammenhænge – og det er der flere plusser ved.

For mange kokke fordærver maden

Når man klikker sig ind på easy-light.dk, er det en stor fordel, at man ikke er i tvivl om, hvor man er havnet.

Websiden sælger som sagt primært LED-lys og forskellige lygter, blandt andet cykellygter, billygter og lysbånd.

Webshoppen tilbyder også en lang række andre produkter, men det overskuelige design gør ikke besøgeren i tvivl om, hvor det målrettede fokus ligger.

Besøg Easy-light.dk og nyd, at der ikke sælges usammenhængende produkter i øst og vest, men at fokus faktisk er på få produkter, som både gør det lettere at være forbruger og sikrer højere ekspertise, hvad angår de enkelte produkter.

Siden fungerer således som en god inspirationskilde til ens fremtidige e-handel, da der både er kvalitetsprodukter og en sund stringenthed i viften af produkter.

Billigt og godt for miljøet

Udover hjemmesiden i sig selv er der mange fordele ved, at man som forbruger vælger at købe LED-lyskilder.

De klassiske glødepærer er en døende race, for der er langt flere ulemper end fordele ved de efterhånden gammeldags lyskilder.

For det første er de langt mere brandfarlige end LED-pærer, fordi almindelige glødepærer bliver uforholdsmæssigt varme, når de tændes.

LED-pærer har desuden et langt lavere strømforbrug end glødepærerne, og fordi førstnævntes levetid også er markant længere, er LED-pærerne langt bedre for både miljøet og for ens økonomi.

Easy-Light tilbyder et godt, bredt udvalg af belysning, der netop er baseret på LED, og det gælder uanset, om der mangler lys i bilen, haven eller dagligstuen.

Så vil man gerne spare penge og samtidig gøre noget godt for miljøet, bør easy-light.dk helt afgjort være en inspiration til fremtidig e-handel.

 

 

 

 

admini