Service

UB-Let har gennem mere end 45 år leveret i titusindvis af el-drevne hjælpemidler
af enhver slags til brugere ud over hele Danmark - og world wide.

Serviceaftale på dit køretøj

Hos UB-let er vores servicemål, at du som UB-let-bruger, uanset hvor du befinder dig, kan opnå størst mulig driftssikkerhed. Det kan du, hvis du får en serviceaftale med os. Dine fordele er:

  • Du får autoriseret service med stor viden om el-køretøjer, så du undgår fejl
  • Du kan altid holde dit UB-let-produkt 100% funktionsdygtigt
  • Du kan forlænge køretøjets levetid og dermed spare penge på den lange bane
  • Du undgår nogle af de store reparationer, fordi fejlene opdages tidligere, og delene kan repareres i stedet for at blive udskiftet

Kontakt os for en uforpligtende snak om en serviceaftale på dit produkt. Har du et andet el-drevet produkt, f.eks. en Compass Drive fra Omni-drive, du ikke længere kan få serviceret, så kontakt Thomas Svendsen på 7585 8022 og hør mere om dine muligheder.

Service og Reparation

Vores servicegaranti gælder som udgangspunkt for alle vores produkter, uanset hvor i verden, de er i drift. Særlige behov tilpasser vi gerne i individuelle serviceaftaler.

UB-let Serviceorganisation

Danmark: Specialuddannede UB-let serviceteknikere kører ud fra vores servicecenter i Vejle. Som back-up har vi indgået aftaler med et antal autoriserede UB-let-service-partnere rundt i landet.

Kurser og uddannelse

Hos UB-let er det et mål i sig selv at gøre den viden og de erfaringer, vi har opsamlet i over mere end 45 år i branchen, tilgængelig for så mange som muligt – og naturligvis ikke mindst for vores kunder og brugere.

Vi arbejder bevidst med deling af viden i følgende sammenhænge:

Levering og idriftsættelse – Som oftest leveres et UB-let produkt direkte til brugeren/brugerne af en af vores konsulenter eller serviceteknikere. Idriftsættelsen indeholder her en grundig gennemgang af produktet, dets funktionalitet, sikkerhedsforhold og vedligeholdelse. I denne sammenhæng gennemgås bruger- og vedligeholdelsesvejledning med henblik på at “aktivere” den information, der findes netop her.

Service og reparation – Hovedmålet med denne aktivitet er naturligvis at løse netop en service- eller en reparationsopgave, men hos UB-let opfordrer vi altid vores bruger/teknisk ansvarlige til at være til stede, mens vores servicetekniker løser opgaven. Det giver serviceteknikeren mulighed for at illustrere en række små og enkle forhold om produktets opbygning, dets anvendelse og løbende vedligehold, som tilsammen vil øge driftssikkerhed og levetid betragteligt.

Temadage – UB-let har i tidens løb afholdt en række forskellige kurser/temadage på opfordring fra kunder, brugere, uddannelsesinstitutioner og fagfolk som ergoterapeuter og arbejdsmiljø konsulenter. Vi er altid åbne for sådanne aktiviteter. Vi oplever, at de også er med til at bringe ny viden ind i vores eget hus.

Leje, leasing & finansiering

Det vil som udgangspunkt – set over produktets fulde levetid – altid være mest økonomisk fordelagtigt at erhverve sit UB-let produkt ved køb. Forskellige individuelle forhold kan imidlertid gøre leje eller leasing relevant.

UB-let tilbyder leje eller leasing til både private og offentlige kunder.

Til vores privatkuner tilbyder vi også gebyr og rentefri finansiering i samarbejde med Nordea FriKonto.

Kontakt UB-let for at høre nærmere om mulighederne.

Brugerdreven innovation

UB-let har mere end 45 års unik erfaring i at løse problemer, der ikke lader sig løse med kendte midler

UB-let har arbejdet med brugerdreven innovation længe før metoden overhovedet fik et navn. Vores tilgang til processen har vist sig enkel og effektiv.

 

UB-let innovationsprocessen:

  1. Kort møde med problemintroduktion og forventningsafstemning. Hvis vi tror på, at UB-let kan skabe den rette løsning går vi videre.
  2. Dialog med alle interessenter – og altid med inddragelse af bruger(ne).
  3. Skriftligt oplæg, der dokumenterer hele problemstillingen inkl. projekttilbud på konkret løsning.
  4. Præsentation af prototype / brugertest.
  5. Idriftsættelse af færdig løsning i prøvedrift.
  6. Ændringer og tilrettelser og slut overdragelse

UB-let har gennem årene gennemført adskillige sådanne forløb. Vi ved derfor hvad vi kan og vi ved det virker.

 

Kontakt meget gerne UB-let helt uforpligtende og lad os se, om vi ikke også finder løsningen på netop dine udfordringer.

Leverandører

UB-let har et tæt samarbejde med en lang række anerkendte leverandører fra såvel ind- som udland eksempelvis indenfor motorer og gear, batterier, aktuator løsninger, elektronik og plast.

Vi søger konstant at udvikle og forbedre vores produkter og konkurrenceevne. Det betyder, at vi altid er interesserede i nye løsninger og muligheder.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at drøfte evt. samarbejde med os.

Tlf. +7585 8022

Mail:  info@ub-let.dk