Om UB-let

UB-let er en 100% dansk produktionsvirksomhed

Vi tilbyder dig individuelle løsninger efter dit behov. UB-let A/S blev grundlagt i 1967 med fokus på at udvikle og producere hjælpemidler til handicappede og gangbesværede.

Målet med vores løsninger og produkter er altid at øge livskvaliteten for brugeren og sikre arbejdsmiljøet for hjælperen.

Vi kæmper for et godt arbejdsmiljø

Gennem årene har UB-let opbygget en solid erfaring med processen omkring brugerdreven innovation. Det er erfaringer, som løbende har medvirket til et større fokus på interne transportløsninger til arbejdspladsen. Her er arbejdsmiljø og jobfastholdelse blevet hverdag både for vores kunder og UB-let. Vores produkter afhjælper mangeartede arbejdsmiljøproblematikker, både hos det offentlige og private virksomheder.

Derfor skal du vælge UB-let som leverandør:

• Vi hjælper dig med at skabe et godt arbejdsmiljø
• Vi tilpasser en løsning, som passer til dit behov
• Vores køretøjer har lang levetid, så du er fri for at investere i et nyt igen om 5 år
• Du får adgang til reservedele i hele køretøjets levetid. Vi har stadig reservedele på lager til køretøjer, som vi leverede for 25 år siden. Sådan er det langt fra hos alle leverandører
• Hurtig levering – inden for 2 uger efter bestilling af produktet. Det er en af fordelene ved at have egen produktion i Danmark

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med en løsning ud fra dit behov.

Mission

UB-lets mission er, at vi vil skabe løsninger for vores kunder, som fremmer et godt arbejdsmiljø. Undgå nedslidning, bliv fastholdt i jobbet og få større arbejdsglæde i hverdagen. Vi ønsker at være en troværdig partner for alle vore interessenter. Vi ønsker at drive en virksomhed, som er ansvarlig over for vores omverden.

Værdier

UB-let går aldrig på kompromis med god forretningsmoral. UB-let skal ledes med fokus på at være en god og sikker arbejdsplads.  UB-let skal altid være sig sit ansvar bevidst i forhold til samfundet omkring os.

Jobs

Ledige stillinger

Hos UB-let er vi altid på udkig efter det særlige talent. Ikke mindst når det drejer sig om innovation, nytænkning og selvstændigt håndværk af høj kvalitet.

Hvis du mener, at du har netop det, og har du lysten til høre mere om virksomheden, så send gerne en ansøgning med CV til: info@ub-let.dk

Alle henvendelser bliver behandlet seriøst og naturligvis med diskretion.

Partnerskab

UB-let har en lang række kompetencer, blandt andet:

  • Innovation og produktudvikling
  • Produktion af kundespecifikke løsninger
  • Salg, kundeservice og support
  • Service og support af vores partnere
  • Lokal kundeservice-backup i udvalgte områder af Danmark
  • Produktion af UB-let-produkter i størrer serier

Vi er altid interesserede i nye kontakter, der vil kunne supplere vores eksisterende net af partnerskaber.

Kontakt salgschef Allan Johansen på tlf. 7585 8022 for en uddybende snak
eller send en mail på: ajo@ub-let.dk

Leverandører

UB-let har et tæt samarbejde med en lang række annerkendte leverandører fra såvel ind- som udland – eksempelvis indenfor motorer og gear, batterier, aktuator løsninger, elektronik og plast.

Vi søger konstant at udvikle og forbedre vores produkter og konkurrenceevne. Det betyder, at vi altid er interesserede i nye løsninger og muligheder.

Kontakt salgschef Allan Johansen på tlf. 7585 8022 eller på mail: ajo@ub-let.dk

Vi støtter også op om følgende projekter:

csr-maerket logo