Hvad kan man få hjælp til fra revisorer? Revisorer uddybet – Guide til at forstå sig på revisorer

Hvad kan man få hjælp til fra revisorer? Revisorer uddybet – Guide til at forstå sig på revisorer

En revisor kan gøre mange ting, og det er mange ting de bliver spurgt ind til at lave. Nogle af de ting, som man ikke kender så meget til, som revisorer kan hjælpe med vil denne guide belyse sig på. Derfor ved man til en anden gang man står i en af disse situationer, at en revisor også kan hjælpe med det. Der er nemlig mange ting revisorer gør, men det er også derfor at de populære ting skygger over de mindre populære, som ellers også er væsentlige. Fx. så er det vedtaget at man i Danmark skal ændre sig fra IVS til APS, og dette kan have betydning for sin forretning. Der er mange der vælger en revisor til at hjælpe en med dette, og denne artikel vil hjælpe en med at gøre en klogere på det, inden man tager beslutningen.  En IVS virksomhed er nemlig ikke længere noget man kan drive, og derfor skal der et skift over til APS til.  Med hjælp fra en revisor kan dette gøres ordentligt, og man behøver ikke at rode med det selv, hvis man ikke har lyst til det. Grunden til IVs er afskaffet er, fordi at IVS virksomheder kunne blive stiftet for 1 kr. Dette gider man ikke længere at have er muligt i Danmark og derfor skal man nu skifte sin virksomhed til APS. Det er også muligt at gøre det selv, men man kan løbe ind i problemer hvis det ikke gøres ordentligt, så man skal spørge sig selv, om man er god til at lave sådan noget.

Andre ting som revisorer tilbyder

Revisorer tilbyder også at lave andre ting. For det første så tilbyder revisorer at lave årsregnskaber. Dette er resultater over økonomien for det pågældende år. Der kan også laves bogføring for perioder. Disse perioder er typisk lavet i kvartaler, dvs. 4 regnskaber på et år. Sammenlægger du disse perioder til et dokument så får du et årsregnskab. Der er forskellige fordele ved hver af disse værktøjer, og tommelfingerreglen siger at begge er gode til at hjælpe dig med at træffe strategiske beslutninger, og det er derfor at de er meget populære at få lavet af en revisor. Der plejes at siges at et årsregnskab er bedre end en månedlig bogføring, hvis man gerne vil kigge på langvarige strategiske beslutninger for sin virksomhed, og det kan være en bedre ide med bogføring på kortere beslutninger. Er man derfor en virksomhed der trives meget på trends, så er det en god ide med bogføring for perioder, mens at andre typer virksomheder trives med beslutninger baseret på årsregnskaber.  Kig derfor på dit regnskab med omhu.

admini