3 ting du kan investere i, som måske vil blive store om nogle år

3 ting du kan investere i, som måske vil blive store om nogle år

Som læser af denne blog, så er du sandsynligvis interesseret i investeringer og penge generelt. Med udgangspunkt i dette har vi lavet nedenstående artikel, hvor vi kommer ind på 3 ting, som du kan investere i. Vi håber selvfølgelig, at disse ting blive store om nogle år. Der er dog ingen garantier for det – det er vigtigt at huske.

 

Vores artikel skal ikke ses som en bestemt anbefales. Denne artikel skal udvide læserens horisont og gøre ham eller hende opmærksom på typer af investeringer, han eller hun ikke har været klar over eller opmærksom på tidligere. Ved alle investeringer er der en risiko, og man bør ikke investere, hvis man ikke er klar over og har accepteret denne risiko.

 

Kryptovaluta

Det er blevet meget almindeligt at snakke om kryptovaluta i dag. Går vi 10 år tilbage, så vidste ingen, hvad det gik ud på. I dag har mange investeret i det – specielt unge mennesker. Hvis du ikke har hørt om det før, så er det egentlig “bare” en række decentraliserede valutaer. Du kan anvende dem, som det passer dig. Man har ikke brug for en bank.

 

I løbet af dette år er priserne på de forskellige kryptovalutaer steget meget. Ingen ved, om det kommer til at fortsætte. En ting er dog sikker, og det er, at det er muligt at tjene penge på kryptovaluta ved at gøre det følgende: køb kryptovaluta billigt og sælg dyrt. Buy low, sell high – som man jo siger på engelsk.

 

Den mest kendte valuta inden for denne kategori er selvfølgelig bitcoin. Mange danskere har tjent penge på bitcoin, og derfor bør de også være opmærksomme på skat på bitcoin. Det kan være nemt at glemme, fordi det ikke automatisk bliver registreret i deres systemer. I hvert fald indtil videre.

 

Metaller som guld og sølv

Ældre mennesker har været tilbøjelige til at investere i disse “sikre” aktiver. Mange mener, at de er relativt sikre, og derfor bør man investere i dem. Der findes mange andre end guld og sølv, men de er de mest populære at investere i. Overvej lige, om det er noget for dig, og om du selv mener, at de er relativt sikre investeringer.

 

Tech-aktier

Vi har placeret denne nederst, fordi det ikke kommer som en overraskelse. I forbindelse med den nuværende krise og udviklingen i verden, kommer tech-aktier nok til at fylde endnu mere i fremtiden. De har haft et meget godt år, og mange spår, at det kommer til at fortsætter.

 

Hvis du ikke allerede har en eller to aktier inden for denne kategori, så er det måske tidspunktet at komme i gang på.

 

 

Slutteligt kan vi nævne, at det er vigtigt at diversificere sin portefølje, så man ikke er eksponeret alt for meget over for en bestemt gruppe eller type.

admini