Salg af guld kan gøres til en favorabel pris

Salg af guld kan gøres til en favorabel pris

Hører du til én af dem, der har set fordelene ved at prøve at gøre sig økonomisk uafhængig? Måske med det formål at du gerne vil kunne trække dig tidligere tilbage fra arbejdsmarkedet, så du får mere tid til de ting, du gerne vil beskæftige dig mere med – fx familie, hobbyer eller andet.

Så er du sikkert også en person, der har sat dit ind i forskellige former for investeringer og ved at hvis du lader dine penge stå på en konto i banken, så arbejder de ikke for dig. De mister derimod langsomt deres værdi på grund af inflation.

Derfor gør man klogest i at investere sine opsparede penge så de kan blive mere værd i stedet for år for år at blive mindre værd.

Det kan være, du har haft kig på aktier og obligationer, eller måske ædle metaller såsom guld og har ligget inde med guld i en længere periode.

 

Nu er et oplagt tidspunkt for salg af guld

De seneste år har guldprisen været yderst høj, set ud fra en historisk betragtning, hvilket tyder på skyldes den stigende usikkerhed hvad angår verdens økonomiske udvikling.

For tiden ser vi dog faldende guldpriser, og denne tendens kan meget vel komme til at fortsætte et godt stykke tid endnu. Trods dette ligger dagens guldpriser dog stadig på et relativt højt niveau og vil man have den højeste pris muligt for sit guld, kan nu meget vel være et oplagt tidspunkt for salg af guld.

Så ligger du inde med gamle guldsmykker eller lignende, der ikke er moderne længere, og som du aldrig bruger, så

Hvis du går med tanker om at slag af guld, er det derfor en rigtig god idé at få lavet en vurdering af værdien på dit guld med henblik på at sælge det.

Det giver god mening at sælge guld nu, da man derved opnår en god, høj pris og samtidig får solgt det inden guldprisen kommer alt for langt ned til at det længere kan betale sig at sælge sit guld, hvilket ville være ærgerligt.

 

Salg af guld hos Sero Guld

Hos Sero Guld har du mulighed for at få foretaget en gratis vurdering at dit guld og sælge det til en favorabel pris.

Prisen på det guld, du vil sælge, afhænger af guldets kvalitet og dagsprisen. Kvaliteten på guld måles i karat, som er et traditionelt udtryk for renheden på guldet. Det følger denne skala:

8 karat = 33,3% rent guld

14 karat = 58,5 % rent guld

18 karat = 75% rent guld

21 karat = 87,5% rent guld

21,6 karat = 90% rent guld

22 karat = 91,6 % rent guld

24 karat = 99,9% rent guld

 

Sero Guld har alle de nødvendige og lovmæssige godkendelser fra myndighederne til at foretage både køb og salg af guld, og handelsproceduren, de benytter gør det sikkert, trygt og nemt.

admini