Vægtvogn til test af loftlifte – Weight Trolley for load testing


Vægtvogn fra UB-let
Vægtvogn med el-motor. Weight Trolley
Weight trolley - Vægtvogn

Undgå nedslidning, når I tester vægtudstyr – få en vægtvogn med el-motor fra UB-let

Vægtvogn med motor er et ergonomisk hjælpemiddel til test af loftlifte i f.eks. pleje- og sundhedssektoren, hvor der er brug for en personlift.

Det kan være meget tungt at køre rundt med en vogn fyldt med vægte for at teste jeres løfteudstyr. Derfor har vi, i samarbejde med folk, der har problemet inde på livet, udviklet en lille smart vægtvogn med en elektrisk hjælpemotor. Den kan løse opgaven, så du undgår nedslidning af fod- og knæled, ryg, albuer og skuldre. Mange tunge løft kan helt undgås, og test med forskellig belastning kan udføres med en simpel omstilling af udstyret. Man kan roligt og sikkert køre med op til 400 kg frem til liften, som skal testes. Man undgår at risikere medarbejderens sikkerhed med hjemmelavet udstyr, hvor medarbejderen undgør en del af vægten for at spare en ekstra tur til servicebilen efter de sidste kilo.

Motoren har god trækkraft og reguleres trinløst i begge retninger. Tophastigheden kan justeres, så den er tilpasset din ganghastighed. Det er meget enkelt at betjene vognen.

Vægtvognen leveres som standard med gråt stel og hvide vægte med 11 vægtskiver på 25 kg. Den samlede vægt er som standard op til 350 kg. Du løfter hele vognen med, når du skal teste.

Vi udvikler efter jeres ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger, tilpasser dem efter behovet i din virksomhed og udvikler dem i samarbejde med dig.

Kontakt os for en uforpligtende fremvisning af vægtvognen.

 

 

 

 

Vægtvogn med el-motor

Undgå nedslidning med en vægtvogn fra UB-let.

Dataark

 

BLIV RINGET OP