Dozer


Transport af tunge trådvogne. Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet.

Dozer – let transport af tunge trådvogne 

Transport af tunge trådvogne gøres meget lettere men en dozer, som er en elektrisk trækker.

Den løser ikke bare et arbejdsmiljøproblem, den hjælper også på effektiviteten, så du kan manøvrere op til to vogne på én gang, fuldt lastet med op til 250 kg hver!

Dozeren flytter tungtlastede vogne, bure og skabe med hjul og fjerner dermed det hårde slid fra arme, skuldre, ryg, hofter og knæled.

El-køretøjet kan anvendes på mange forskellige vogne med dertil passende beslag.

Dozeren kan styres med håndtaget med ”wigwag”-styring eller med den trådløse fjernbetjening. Det betyder, at når du styrer, kan du gå foran eller på siden af vognen. Det gør det lettere at manøvrere rundt.

LINK til video om Dozeren

Letter transporten af mange typer vogne

Rullecontainere og gittervogne er både fleksible og effektive hjælpemidler til distribution af varer, men kan være tunge at håndtere manuelt.

Dozeren fra UB-let er et selvdrevet el-køretøj, der på grund af dets opbygning meget nemt kan kobles på mange forskellige typer transportvogne som f.eks. vasketøjsvogne, linnedvogne, madvogne, diverse containere m.m. Det sker ved hjælp af en enkel tilslutning.

Dozeren er utrolig fleksibel, da den kan flyttes fra den ene vogn til den anden og således sikrer en kost-effektiv motorisering af tunge vogne, der kun sjældent skal flyttes.

Vi udvikler efter dine ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger og tilpasser dem efter behovet i din virksomhed og udvikler dem i samarbejde med dig. Kontakt os og hør mere.

En drozer fra UB-let trækker det tunge læs

UB-let har bygget i dusinvis af dozere til flytning af forskellige vogne og apparater. Tilpasses burvogne, sterilvogne, madvogne med mere.

Dataark

 

BLIV RINGET OP