Tungdelstransporter


Sækkevogn med motor. Tungdelstransporter fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Sækkevogn med motor til tunge løft

En sækkevogn med motor fra UB-let, er en motoriseret sækkevogn, som er beregnet til at flytte særdeles tunge emner, som f.eks. større sten hos stenhuggere, brolæggere eller på kirkegårde. Den elektriske sækkevogn er bygget til at kunne fragte 350 kg.

UB-lets sækkevogn med motor, som vi kalder en tungdelstransporter, er bygget med trinløst gashåndtag, som både kan køre frem og bakke med et enkelt greb. Det betyder, at man let kan fokusere på emnet som flyttes, da man ikke skal koncentrere sig om det tunge flyt. Denne motoriserede løsning er en stor forbedring i forhold til arbejdsmiljø, og minimerer risikoen for skader i ryg og skulder. Der er automatisk bremsefunktion, når det går ned ad bakke, så man ikke skal holde igen på de mange kilo.

Flere muligheder hvis du køber en sækkevogn med motor

Den motoriserede sækkevogn fremstilles og leveres med store dæk, som er velegnet i ujævnt terræn, dvs. grusstier, græsplæner samt fast jord. Standardfarven ved levering er grå. Den motoriserede sækkevogn kan også leveres med beslag til ophæng bag på bilen, samt gummibelagt dørkplade for at beskytte emnerne, som transporteres.

EasyGo vogn til gasflasker

Du kan også få en elektrisk flaskevogn til transport af flaskegas. Læs mere om den her.

 Vi udvikler efter dine ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger og tilpasser dem efter behovet i din virksomhed og udvikler dem i samarbejde med dig. Kontakt os og hør om dine muligheder.

Beskrivelse

Effektiv og sikker transport af gravsten o.lign.

Dataark

 

BLIV RINGET OP