Translet Cargo


Transport af personer og materiel. Effektiv person og materialetransport fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Effektiv person og materialetransport fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Effektiv person og materialetransport fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Effektiv person og materialetransport fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Effektiv person og materialetransport fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Translet Cargo – transport af personer og materiel

Translet Cargo er en trehjulet el-scooter til transport af personer og materiel. Undgå unødige løft og få en mere effektiv arbejdsdag.

Lad dine medarbejdere slippe for slæbet og giv dem et bedre arbejdsmiljø. Det giver færre sygedage, mindre omkostninger til vikarer og større medarbejdertrivsel og arbejdsglæde til gavn for alle.

Translet Cargo er et stærkt alternativ til UB-lets øvrige køretøjer til persontransport og transport af materiel. Udover at være et velkørende køretøj til intern transport, er Translet Cargo fremstillet med et lad, hvorpå du kan medbringe den tunge last, så du slipper for at tage slæbet selv og derved forbedrer dit arbejdsmiljø. Translet Cargo kan også, efter ønske, monteres med et værktøjsskab, som placeres på ladet. På denne måde har du altid dit værktøj ved hånden og undgår unødvendig transport og løft.

Translet Cargo er en forstærket udgave af vores Transletter med kraftigere el-motor og kraftigere stel. Den er derfor gearet til at kunne slæbe en vogn med samlet vægt på helt op til 1.000 kg. Dette kan være meget hensigtsmæssigt til intern transport af pakker mv. El-scooteren leveres med trækkrog. Det giver dig endnu flere transportmuligheder.

Få en mere effektiv arbejdsdag

En Translet Cargo kører op til 12 km/t, hvilket er dobbelt hastighed af normal gang, så du kan, udover at forbedre dit arbejdsmiljø, effektivisere din arbejdstid. Leveres med enten lændestøtte til stående transport eller sæde.

Mangler du hjælp til at transportere materiel eller mennesker mere hensigtsmæssigt, i forhold til intern transport og arbejdsmiljø, så er Translet Cargo den helt rigtige løsning til arbejdspladsen. Translet Cargo fås også med 10 cm ekstra længde. Det giver ekstra plads til føreren og mulighed for ekstra batterikapacitet, hvis du har lange transportstrækninger. Med 10 cm ekstra længde er det også muligt at udskifte lændestøtten med et sæde.

Masser af tilbehør og reservedele til vores køretøjer

Der findes naturligvis også tilbehør, såsom vogne, kurve og påmonteret løftefunktion. Du kan også tilkøbe en ekstra batteripakke, så Transletten ikke skal stå stille, hvis I kører i flerholdsskift. Vi er også behjælpelige med reservedele.

Test før du køber

Vi tilbyder dig at afprøve Translet Cargo, før du køber den. Kontakt os, så leverer vi den hos dig, så du kan teste, om den passer til dit behov.

Vi udvikler efter dine ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger og tilpasser dem efter behovet i din virksomhed. Vi udvikler dem i samarbejde med dig.

Vi tilbyder også andre modeller af Translet. Læs mere om dem:

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan du får mere tilfredse og effektive medarbejdere med Translet Cargo til persontransport og transport af materiel.

Undgå tunge løft og få en mere effektiv arbejdsdag

Nem transport af mennesker og materiel.

Dataark

 

BLIV RINGET OP