Translet 0 – scooter på størrelse med et el-løbehjul


El løbehjul - Løbehjul med motor

Løbehjul med motor – Translet 0

Få en kvik, handy og lydløs persontransport med motor med UB-lets meget smalle 3-hjulede køretøj , Translet 0. Grundet den smalle opbygning svarer Translet 0 faktisk til et El-løbehjul med motor, men køretøjet er CE-godkendt som et almindeligt handikapkøretøj og må derfor også benyttes på fortov. Den løser en lang række behov – lige fra bykørsel til intern transport på arbejdspladsen. Arbejdsdagen bliver lettere og mere effektiv, til gavn for både medarbejdere og arbejdspladsen. Når du investerer i arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel, får du gladere medarbejdere. Du undgår mange sygedage, du kan fastholde medarbejderne, og du undgår at skulle investere i at lære en ny medarbejder op.

Tranlet 0 kan produceres også i en mindre model, så den kan benyttes af børn fra ca. 6 års-alderen til eksempelvis skolebrug.

Kan bruges overalt

Den lille scooter / el-løbehjulet snor sig let og elegant rundt, hvor det er småt med pladsen, og den stiller ikke krav til parkeringsforholdene, da den kører på 3 hjul, og man derfor bare kan stige af.

Transletten har en enkel og logisk opbygget betjening, og der stilles ikke specielle krav til vedligeholdelse.
Køretøjet med motor kan leveres med flere forskellige typer sæder eller lændestøtte. Bruges den med lændestøtte, virker den som et el-løbehjul, hvor man kan hoppe af og på uden at skulle bekymre sig om, at den holder balancen, med sæde er den som en lille scooter.

Vi har udviklet flere udgaver af Transletten. Det er ikke kun det smalle “løbehjul”, vi har i serien. Der er flere forskellige opbygninger.

  • Translet 0 er den smalle udgave, som kun er 36 cm bred. Vores el-løbehjul Translet 0 er også lavet i en lille børnemodel. Et godt intuitivt køretøj, hvor højde og hastighed tilpasses til barnet.
  • Translet 3 er en lidt bredere model, som kan leveres med flere forskellige typer sæder, kurve, stokkeholder mv.
  • Translet Cargo med en kraftig el-motor og kraftigere stel, gør det muligt at trække vogne og medtage værktøjskassen på ladet. Denne fås i ekstra længde og med ekstra motorkraft.

Translet 0 og 3 kan skilles ad i 3 dele – batterier, stel og sæde/lændestøtte hver for sig. Det gør det nemt at transportere den i bilens bagagerum.

Vi udvikler efter dine ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger og tilpasser dem efter behovet i din virksomhed og udvikler dem i samarbejde med dig.

Hvad enten det er løbehjulet Translet 0, Translet 3 eller vores Cargo-model, så kan alle vores produkter tilpasses og designes lige efter ønske og behov med kun 2 ugers leveringstid. Det er en af fordelene ved, at vi har egen produktion i Danmark.

Kontakt os og hør nærmere om vores forskellige modeller og få en uforpligtende fremvisning.

Beskrivelse

Translet produceres med 2 forskellige el-motorer. Translet tilpasses dine behov i forhold til hastighed og trækkraft, men også sæder og tilbehør. Translet Cargo med ekstra trækkraft og anhængertræk til at trække op til 3 vogne. Translet 0 er vores el-løbehjul.

Dataark

 

BLIV RINGET OP