Trækstangsdozer


Flytning af transportvogne. Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Flytning af transportvogne i hallen og på virksomheden uden besvær

UB-lets trækstangsdozer til flytning af transportvogne i sportshaller er et lille muskelbundt, der nemt kan placeres under en kørestangsvogn og løse opgaven med at flytte de tungtlastede bandevogne, bordvogne og teleskoptribuner. Ikke mindst på de bløde gulve i hallen kan det være en udfordring. Dozeren kan både trække og skubbe m.m. Med trækstangsdozeren undgår du det hårde slæb, som i det lange løb er opslidende for dine led i knæ, hofter, ryg, skuldre og arme. Du kan også med stor fordel anvende dozeren til transport i virksomheden.

Let betjening af dozeren

UB-lets trækstangsdozer er ganske enkel at betjene, når det gælder flytning af transportvogne. På styret sidder et gashåndtag med frem- og bakgear samt en drejeknap, hvor man både kan regulere hastigheden og tænde og slukke for strømmen. Med en lille kontakt vippes gribearmen op og ned, så man kan få fat i vognen. Dette gør den yderst attraktiv til mange forskellige formål og opgaver på lageret eller i hallerne – til bandevogne, bordvogne og andre interne vogne.

Vippe-funktionen gør den yderst attraktiv til mange forskellige formål og opgaver.

Dozeren kan klare stigninger på op til 10% alt efter type af underlag. Trækstangsdozeren i standardudgaven kan trække op til 800 kg på plant gulv. Du kan også vælge en model, som kan trække op til 3 tons.

Til opladning af dozeren medfølger en lader, og ladestikket er placeret på motorkassen.

Vi udvikler efter dine ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger og tilpasser dem efter behovet i din virksomhed og udvikler dem i samarbejde med dig.

Kontakt os og hør om dine mange muligheder.

 

Beskrivelse

UB-lets Dozer er et lille muskelbundt, der kan tilpasses en totalvægt fra 500 kg og op til 3 tons.

Dataark

 

BLIV RINGET OP