Spild-Op


Transport af tunge affaldscontainere. Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Spild-Op til transport af tunge affaldscontainere

Når det gælder transport af tunge affaldscontainere, er Spild-Op en perfekt løsning. Spild-Op er en elektrisk containerflytter, som gør, at du undgår tunge skub, arbejdsskader og nedslidning af arme, ryg og ben. Du kan mindske sygefraværet, og trivslen på arbejdspladsen øges. Samtidig sparer Spild-Op med motor tid og renovationsomkostninger, da man f.eks. kan gå fra 240 til 660 liters containere. En investering som hurtigt kan tjene sig ind via øget effektivitet og lavere omkostninger for både offentlige og private virksomheder.

Vi har udviklet Spild-Op i samarbejde med lokale boligforeninger. Målet med containerflytteren var et bedre arbejdsmiljø ved at skabe en effektiv container-transportør, der kan forcere stigninger og trappeskakter, uden at sætte medarbejderens fysik og helbred på spil, hvilket til fulde er lykkedes.
Udover boligselskaber kan f.eks. sygehuse, renovationsfirmaer, store virksomheder og hoteller også få stort udbytte af Spild-Op. Alle de steder, hvor man har meget affald.

Læs her om boligforeningernes erfaringer med Spild-Op

Se hvordan hospitalerne kan bruge Spild-Op

Du kan vælge Spild-Op i 2 udgaver:

• Til containere med 2 hjul (180 og 240/l)
• Til containere med 4 hjul (660/l).

Maskinerne kan indrettes til at forcere stigninger på op over 40% og til at flytte mere end 400 kg. Mister man grebet under kørsel, standser motoren omgående, uden at containeren vælter. Batterikapaciteten kan dimensioneres fra ca. 90 containere pr. opladning og op.

Vi udvikler efter dine ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger og tilpasser dem efter behovet i din virksomhed og udvikler dem i samarbejde med dig. Kontakt os og hør mere.

Beskrivelse

Sikker og effektiv håndtering af affalds-containere i alle størrelser. Skån renovationsmedarbejderen for det tunge slæb.

Dataark

 

BLIV RINGET OP