Maxi 2000


El-scooter til overvægtige
Bariatrisk Scooter op til 300kg
Bariatrisk Scooter op til 300kg

El-scooter til overvægtige – vælg Maxi 2000

Forhindrer overvægt dig i at være mobil – så vælg Maxi 2000 fra UB-let. En el-scooter til overvægtige.

Maxi 2000 er el-scooteren, som også kan benyttes af bariatriske brugere. Scooteren klarer transport af personer op til 300 kg. Maxi 2000 giver dig mulighed for lange ture, og du kan køre ekstra mange kilometer pr. opladning. El-scooteren er bygget med forstærket stel, specialbygget sæde med ekstra understøtning og en kraftig motor. Det betyder, at du får kvik og kraftfuld kørsel, både med hensyn til hastighed og trækkraft. UB-lets Maxi 2000 el-scooter til overvægtige har også trinløs indstilling af styret og kan derfor tilpasses dine særlige behov. Der er mulighed for forskelligt tilbehør som f.eks. armlæn, rollatorholder, højde- og breddejusterbart styr osv.

Hos UB-let er vi optaget af brugerdreven innovation og transportløsninger, da vi ser en stor mulighed for at afhjælpe mangeartede problematikker med arbejdsmiljø for både private og det offentlige. Dette fokus har ført os til bariatri-feltet, hvor vi har fokus på at støtte brugeren selv, de pårørende samt at understøtte institutioner i det offentlige.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Beskrivelse

Maxi 2000 giver kvik og kraftfuld kørsel med hensyn til hastighed og trækkraft. Er meget velegnet til kørsel uden for fast vej eller sti. Velegnet til bariatriske brugere op til 300 kg.

Dataark

 

BLIV RINGET OP