Katafalk – el-drevet


2 hjuls trukket katafalk fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Katafalk, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet og bedre kirketrivsel
Katafalk med motor

Sikker og let kistetransport – katafalk med el-motor fra UB-let

Katafalk med el-motor er et fantastisk redskab til kistetransport, så medarbejderne bliver aflastet for seje skub, træk og løft. Både i kapellet og rundt i terrænet på kirkegården er katafalken eller kistevognen med motor et godt redskab.

Se vores kampagne model her

UB-lets katafalk findes i 2 versioner:

  • Med 2-hjuls træk og fast kasse med hæve-/sænke-ruller
  • Med 4-hjuls træk og med to drejbare aksler med hæve-/sænke-kasse og rullebånd.

De 4 ruller er tværgående i hele katafalkens bredde, så den kan klare alle de forskellige kistebredder.

Den el-drevne katafalk kan køre på al slags underlag, f.eks. grus, jord, græs og brosten. Den 4-hjulstrukne udgave trækker og styrer på alle 4 hjul og har en meget lille venderadius. Dette gør det muligt at dreje skarpt om hjørner, hvor pladsen er trang. Når katafalken trækker og drejer på begge aksler, betyder det også, at medarbejderen roligt og uden at belaste kroppen, kan dreje katafalken.

Med et gashåndtag placeret på styret er katafalken let at køre op ad bakke og sikker at styre ned igen. Når du kører nedad en bakke, hjælper motoren på katafalken med at bestemme hastigheden, så kistevognen ikke kører fra dig, og du behøver ikke at slide med at holde igen.

Styret er justerbart i højde og længde, så det altid kan tilpasses  ergonomisk korrekt til brugeren. De 2 motorer har gode trækkræfter, der reguleres trinløst, samt bakfunktion og manuel frikobling. De 2 motorer gør det også muligt for katafalken at køre over dørtrin, uden brug af ramper.

Vi kan også montere motor under en eksisterende manuel katafalk eller kistevogn. Prisen vil afhænge af en individuel løsning. Kontakt os for en uforpligtende fremvisning.

Katafalken med el-motor er i sin tid udviklet af UB-let i samarbejde med Bredballe Kirkegård og Arbejdstilsynet og siden løbende optimeret. Med en el-drevet katafalk fra UB-let har du altid sikker og effektiv kistetransport.

Se en vejledning i håndtering af kister her.

Kontakt os og hør om mulighederne.

 

Katafalk

Med Katafalken får du effektiv og sikker transport af kister uden at belaste kroppen.

Dataark

 

BLIV RINGET OP