EasyGo-motorer – til de tunge vogne


Motor på din vogn. EasyGo motor til lagervogne
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
EasyGo motor til lagervogne

EasyGo – motor på din vogn

Få sat en EasyGo-motor på din vogn. Bliv fri for manuel betjening af de tunge vogne. Vælg EasyGo-motorløsninger til montering på manuelle vogne. Vi tilpasser løsningen til dit behov.

UB-let har løsningen til et bedre arbejdsmiljø og mere effektiv transport med el-motorerne EasyGo. Du kender de mange vrid og skub i hverdagen, der slider på medarbejderne. Det undgår du med en EasyGo motor på din vogn. Få færre sygedage, mindre omkostninger til vikarer og en bedre bundlinje for din virksomhed med enkelte forbedringer af virksomhedens manuelle vogne.
Easy Go-serien er forskellige typer el-motorløsninger til eftermontering på eksisterende vogne.
Motoren monteres under vogne til vidt forskellige formål. Vi tilbyder dig som standard 4 typer motorer til vogne:
  • EasyGo Svirvel
  • EasyGo Duo
  • EasyGo Standard
  • EasyGo Premium
Vi passer også gerne vores motor-løsninger individuelt efter dit behov, men princippet er det samme. Motoren er drivkraften, og den monteres under en vogn.
Motorløsningerne kan bl.a. benyttes til vogne fra:
  • Dansk Niels Bo
  • Handy Transportvogne
  • Konga
  • AJ Produkter

EasyGo Svirvel

Motoren centreres under vogne med svirvelhjul. Vognens fleksibilitet bevares. Trækhjulene kan hæves automatisk. Det betyder, du stadig kan skubbe vognen sidelæns og køre vognene i tog.

EasyGo Duo

En EasyGo Duo-motor er 2 motorer, der monteres på vogne med 2 svirvelhjul og 2 faste hjul.  Duo-motoren monteres mellem de 2 faste hjul og bruges primært til at trække vognen. En EasyDuo-motor har den fordel, at trækhjulene kan hæves automatisk, når vognen ikke er i brug. Derfor er den særlig anvendelig ved vogne, der skal køre i tog, eller manuelt, når den er tom.

EasyGo Standard og EasyGo Premium

EasyGo Standard og Premium passer på standardvogne med en bredde på 57,4 – 80 cm. Begge modeller er “gør det selv-” løsninger fra UB-let.
EasyGo Premium giver ekstra komfort og sikkerhed, da nøgleafbryder og batterimåler sidder i speederboksen.
EasyGo-motoren kører mellem 15 og 25 km pr. opladning, alt efter belastning. Der er mulighed for at tilkøbe en “efterløber” til vognen, så man kan køre med i stedet for efter vognen.

En løsning til alle typer vogne

EasyGo Standard og Premium monteres i stedet for de forreste faste hjul, så de drejbare hjul forbliver bagerst. Ved Svirvel og Duo-motorerne forbliver alle 4 hjul på køretøjet.
En EasyGo-motor har trinløs regulering af hastighed, elektronisk drift og parkeringsbremse. Det gør, at hvis man slipper håndtaget, standser vognen, og man skal ikke holde igen ved transport på rampen, da motoren holder en konstant fart. Motoren laves i 4 forskellige typer, der som standard kan trække op til 500 kg last.
Hastighed og trækkraft reguleres med en finger-speeder og gør hermed opslidende skub og træk legende let. Det er muligt at lave mange varianter af overbygninger til motoren afhængigt af, hvilke behov man har, hvis en standardvogn ikke kan løse opgaven. Vi bygger en løsning efter de mål, du ønsker. Kun fantasien sætter grænser.

Vi udvikler efter dine ønsker

Vi tager udgangspunkt i vores standardløsninger og tilpasser dem efter behovet i din virksomhed og udvikler dem i samarbejde med dig. Kontakt os og hør mere.

 

 

Vi har løsningen til et bedre arbejdsmiljø og mere effektiv transport med el-motorerne EasyGo. Du kender de mange vrid og skub i hverdagen, der slider på medarbejderne. Det undgår du med en EasyGo-hjælpemotor.

Dataark

 

BLIV RINGET OP