BabyPower el-motor


Institutionsvogn. Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet i dagplejen

Institutionsvogn med BabyPower el-motor

En institutionsvogn med 4 børn kan være svær at skubbe, men med en BabyPower el-motor monteret på vognen, forcerer du let bakker og ujævnt terræn.

Få en institutionsvogn med el-motor, som gør, at tyngdepunktet sænkes. Der er derfor væsentlig mindre risiko for, at vognen tipper, og trygheden øges for dig som bruger. Du undgår samtidig at overbelaste led og muskler, når du ikke skal skubbe vognen, og risikoen for arbejdsskader minimeres.

Barnevognen har automatisk bremsefunktion, som træder i kraft, hvis du slipper gashåndtaget, så vognen bliver stående. Når du kører ned ad en bakke, bestemmer motoren også hastigheden, så vognen ikke kører fra dig. Når barnevognen parkeres, kan den sikres og kan ikke køre uden simpel aktivering af hovedafbryderen.

BabyPower gør en institutionsvogn nem at betjene

På barnevognsstyret sidder et gashåndtag med frem- og bakgear. Vognen kan uden problemer styres med én hånd, hvis du pludselig får behov for dette. Hastigheden styres trinløst i det samme håndtag, og det er her også muligt at slukke og tænde for strømmen. Af hensyn til sikkerheden er der monteret en stopknap i håndtaget, og der er er ligeledes anbragt en hovedafbryder på underdelen. Afbryderen kan låses med en nøgle. Det er nemt, intuitivt og driftsikkert at betjene køretøjet.

Motoren med understel kan monteres på egen barnevogn eller klapvogn, som Alfa eller Beta model, med hhv. små eller store hjul foran. Det er også muligt at købe hele vognen med monteret motor gennem UB-let. El-motoren fås til både single- og tvillingemodeller og passer på de fleste typer barnevogne. Kontakt os gerne og forhøre om muligheden for påsætning af motor på din barnevogn.

El-motoren lever op til både danske og europæiske standarder og sikkerhedskrav. Der er lagt stor vægt på, at den daglige vedligeholdelse begrænses mest muligt.

Vi gør det, vi er bedst til

UB-let producerer ikke selv kasserne. Det lader vi barnevognsproducenterne om. Vi producerer el-motorerne og skaber en samlet løsning. Vi er 50 års erfaring med el-motorer til køretøjer og næsten 20 års erfaring med BabyPower el-motoren. Vi samarbejder med BabyTrold og Condor Kids og tilbyder som standard disse vogne:

Vælg den løsning, som passer til dig

Du kan få barnevognen med to forskellige slags forhjul:

• Model Alfa med 20 cm forhjul
• Model Beta med 30 cm forhjul

Begge modeller har nødstop og vippepedal, og du kan på både Alfa og Beta vælge mellem en fast kurv eller en kurv med udtræk.

De største fordele med Alfa er, at den både kan benyttes til single- og tvillingemodeller. Beta-modellen, med større forhjul, er ekstra god i ujævnt terræn på f.eks. markvej, i skoven eller i et område med særligt høje kantsten.

Du kan også tilkøbe forskelligt udstyr. Nemlig retningsbeslag (servostyring), kurv, udtrækskurv til retningsbeslag, fodkurv eller specialmadras.

BabyPower motor til alle transportløsninger

BabyPower el-motoren kan både sættes på institutionsvogne, single barnevogne, børnebusser og klapvogne. Vi har også motorløsninger til trækvogne. Læs mere om alle vores løsninger.

Gratis finansiering

Mulighed for rentefri finansiering med betaling over 12 eller 24 måneder ved min. 20% i udbetaling.

Lang levetid

Køretøjet er let at vedligeholde, og løsningen har en meget høj levetid, så du undgår en tilsvarende investering mange år frem. Du har også mulighed for at lave en serviceaftale med os. Det giver dig ekstra tryghed.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Med en BabyPower el-motor fra UB-let

Med UB-lets BabyPower kommer du let og sikkert rundt med din barnevogn eller klapvogn.

Det kan være hårdt at skubbe en barnevogn med fire børn, men med en BabyPower el-motor monteret på vognen, forcerer du let bakker og ujævnt terræn uden at overbelaste led og muskler. Risikoen for arbejdsskader minimeres.

 

BLIV RINGET OP