Fødeleje med motor sikrer bedre arbejdsmiljø på fødeafdelingerne

Comments off 187 Views0


Fødeleje med motor fra UB-let

Fødeleje med motor sikrer bedre arbejdsmiljø på fødeafdelingerne

Et fødeleje benyttes på fødeafdelingerne, som et af de mulige hjælpemidler under fødsler. Fødelejet sikrer en bedre fødestilling og ikke mindst bedre arbejdsstilling for personalet. I takt med den store udvikling og de større krav til funktioner og sikkerhed, der har været på området gennem de seneste år, er fødelejerne blevet tunge og svære at flytte for personalet i blandt andet akutte situationer.

Hos UB-let har vi mange særlige udviklingsopgaver, som medvirker til at sikre et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladserne.

Vi har for nyligt monteret vores specialudviklede motor på flere fødelejer, hvilket sikrer, at flytning af fødelejerne kan ske helt uden belastning af personalet. Dette muliggør både nem rengøring under fødelejet og flytning af fødelejet under fødsler både rundt i lokalet eller til et andet lokale.

Trods montering af motoren kan fødelejet stadig flyttes manuelt, når motoren, ved tryk på en knap på fjernbetjeningen, løftes fra gulvet.

Brug af fødelejet med påmonteret motor er simpelt og kan udføres af alle personaler efter kort instruktion og afprøvning.

Der er mulighed for selv at komme med ønsker til, hvilke funktioner der skal afdækkes ved påsætning af motor på fødelejet, da vi tilpasser produktet til netop jeres behov i afdelingen. Som standard er der hæve-/sænkefunktion på motoren, der sikrer mulighed for manuel kørsel, frem- og bakgear, trinløs hastighed mellem 0-6 km/t, nødstop, batterimåler og lader.

Fødeleje med motor fra UB-let

Fødeleje med motor

Fødeleje med motor

Fødeleje med motor.