En kioskvogn med motor

Comments off 388 Views0


Kioskvogn, produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Kioskvogn

Hos UB-let har vi specialiseret os i kvalitetsløsninger, der sikrer det gode arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Med en kioskvogn med motor kan du være sikker på at kunne komme vidt ud med dine varer uden skabe skader eller forvolde slid på kroppen.

 

Vælg derfor en rullende butik, hvis du ønsker at øge omsætningen i din faste butik, undgå arbejdsskader og yde service til kunder eller syge borgere.

Udvid servicen på din arbejdsplads

På større arbejdspladser eller på institutioner, der sørger for dårligt gående eller syge, kan det være en udfordring at give tilgang til en butik. Med en kioskvogn med motor har du alle muligheder for at komme omkring større områder, hvilket er særligt praktisk på hospitaler eller plejehjem, der kan have lange gange eller flere etager.

 

Du vil derfor opleve let og enkelt at kunne udvide din service med en motordrevet kioskvogn, da du kan nå omkring en del af dit kundeklientel, der ikke selv kan gå eller komme til dig. Motoren gør det legende let at udvide din service, idet den sørger for, at du bruger din tid effektivt og forøger dit salg uden slid.

Lad motoren løfte vægten for dig

Hos UB ved vi, hvor afgørende det er at passe på kroppen i samtlige år på arbejdsmarkedet. Ved at vælge en kioskvogn med motor til din arbejdsplads eller institution undgår du, at dine medarbejdere får vrid i ankler, lænd og knæ, hvilket på afgørende vis løfter arbejdsmiljøet, så der ikke opstår skader, imens der fordeles varer ud.

 

Vores kioskvogn er monteret med en el-motor, hvor to hjul trækker kioskvognen og to hjul kan dreje. Vognen er derfor nem at styre, da motoren styres via et gashåndtag med fuldautomatisk bremse. Yderligere findes manuel frikobling, så vognen kan manøvreres rundt uden motoren er i brug.

 

En opladning sørger for en kørelænge på 6-12 km, alt afhængigt af lasten, og der er mulighed for at tilkøbe en smart efterløber, så brugeren kan køre med vognen.

En innovativ kioskvogn til dit behov

Vi har med tiden optimeret vores kioskvogn, og vi er stolte over at kunne præsentere en perfekt løsning til plejehjem og hospitaler. Men vi er samtidig bevidste om forskellige behov på hospitaler og plejehjem, hvorfor vi designer og tilpasser vores kioskvogne efter dit unikke behov.

 

Vores specialbyggede kioskvogne er indrettet med rumindelinger til dine forskellige varer for at undgå at slik og snack blandes under kørsel. Vognens ALU-bund er beregnet til sodavandskasser, og der er mulighed for at udstille produkter på begge sider af vognen.

 

En rullende butik har derfor unikke fordele kontra en håndskubbet kioskvogn; det er effektivt, det er tidsbesparende, og det er skånsomt for kroppen. Vælg en kioskvogn med motor fra UB-let, når du ønsker at transportere slik, chokolade, magasiner eller vand direkte til dine kunder.