Dozer


Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet.

Dozer

Dozeren er et nyt produkt, der gør det muligt at flytte rundt med tunge burvogne.

Dozeren er en selvstændig drivenhed, der kan anvendes på mange forskellige vogne med dertil passende beslag.

Dozeren kører ved almindelig håndkontakt eller ved fjernbetjening, der betyder at personen, der styrer, kan gå foran eller på siden af vognen, hvilket gør det lettere at manøvrere rundt.

Rullecontainere og gittervogne er både fleksible og effektive hjælpemidler til distribution af varer.

Dozeren løser ikke bare et arbejdsmiljøproblem – Den hjælper også på effektiviteten når en person nu let og uden besvær manøvrerer op til to vogne på én gang fuldt lastet med op til 250 kg hver…!!

Dozeren løser opgaven med at flytte tungtlastede vogne og dermed fjerne det hårde slid fra arme, skuldre, ryg, hofter og knæled.
Dozeren er et selvdrevet el-køretøj, der på grund af dets opbygning meget nemt, ved hjælp af et superenkelt ”kliksystem”, kan kobles på mange forskellige typer transportvogne fx vasketøjsvogne, linnedvogne, madvogne, diverse containere mm.

Dozeren er utrolig fleksibel, da den kan flyttes fra den ene vogn til den anden og således sikrer en kost-effektiv motorisering af tunge vogne, der kun sjældent skal flyttes.

 

En drozer fra UB-Let trækker det tunge læs

UB-Let har bygget i dusinvis af dozere til flytning af forskellige vogne og apparater. Tilpasses burvogne, sterilvogne, madvoge med mere.