Tungdelstransporter


Tungdelstransporter fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Elektrisk sækkevogn

Tungdelstransporteren fra UB-let, er en motoriseret sækkevogn, som er beregnet til at flytte særdeles tunge emner, såsom større sten hos stenhuggere, brolæggere eller på kirkegårde. Sækkevognen er bygget til at kunne fragte 350 kg.

UB-let’s tungdelstransporter er bygget med trinløst gashåndtag, som både kan køre frem og bakke med et enkelt greb. Dette gør, at man let kan fokusere på emnet som flyttes, da man ikke skal koncentrere sig om det tunge flyt. Denne motoriserede løsning er en stor forbedring i forhold til arbejdsmiljø, og minimerer risikoen for skader i ryg og skulder.

Tungdelstransporten fremstilles og leveres med større dæk, som er velegnet i ujævnt terræn, dvs. grus stier, græsplæne samt fast jord. Betjeningen foregår med trinløs speederfunktion, og der kan vælges mellem frem- og tilbagekørsel med vippearmen på speederboksen. Der er automatisk bremsefunktion, når det går nedad bakke.

Standardfarven ved levering er grå.

Den motoriserede sækkevogn kan også leveres med beslag til ophæng bag på bilen, samt gummibelagt dørkplade for at beskytte emnerne, som transporteres.

 

Beskrivelse

Effektiv og sikker transport af gravsten o.lign.