Translet 0 – El løbehjul


El løbehjul - Løbehjul med motor

Translet ”kvik – handy – lydløs” persontransport. Er vores bud på et el løbehjul.

Translet løser en lang række behov – lige fra bykørsel til intern transport på arbejdspladsen.

Den snor sig let og elegant rundt, hvor det er småt med pladsen, og den stiller ikke krav til parkerings forholdene, da den kører på 3 hjul, og man derfor bare kan stige af.

Translet har en enkel og logisk opbygget betjening, og der stilles ikke specielle krav til vedligeholdelse.

Transletten kan deles i 3 dele – batterier, stel og sæde / lændestøtte hver for sig. Det gør det nemt at transportere den i bilens bagagerum.

Translet kan leveres med flere forskellige typer sæder eller lændestøtte. Bruges den med lændestøtte virker den som et el løbehjul, hvor man kan hoppe af og på, uden at skulle bekymre sig om den holder balancen.

Vi har igennem tiderne udviklet flere udgaver af Transletten. Det er ikke kun det smalle løbehjul vi har i serien. Der er flere forskellige opbygninger.

Translet 0 og 3, hvor den primære forskel er bredden.

Translet 0 (HMI nummer 40957) er den smalle udgave som kun er 36 cm bred. Vores el løbehjul. Translet 0 er også lavet i en lille børne model. Et godt intuitivt køretøj, hvor højde og hastighed tilpasses til barnet.

Translet 3 (HMI nummer 45873) er en lidt bredere model, som kan leveres med flere forskellige typer sæde.

Translet Cargo (HMI nummer 100656)  med en kraftig el-motor og kraftigere stel, gør det muligt at trække vogne og medtage værktøjskassen på laddet. Se mere om Cargo’en her.

Ring og forhør nærmere om vores forskellige modeller og få en uforpligtende fremvisning.

Hvad enten det er løbehjulet, Translet 3 eller vores Cargo model så kan alle vores produkter tilpasses og designes lige efter ønske og behov, således at den er lavet lige nøjagtigt efter brugernes ønsker og behov. Det er en af fordelene ved at have egen produktion i Danmark.

Beskrivelse

Translet produceres med 2 forskellige el-motorer. Translet tilpasses dine behov i forhold til hastighed og trækkraft, men også sæder og tilbehør. Cargo med ekstra trækkraft og anhængertræk til at trække op til 3 vogne efter. Translet 0 er vores el løbehjul.