BedPower Maxi – sengetransport til hospitalssenge


Motor til bariatrisk seng, produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Motorløsning til bariatriske hospitalssenge, produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Motorløsning til bariatrsike senge, produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Sengetransport

BedPower Maxi er en motorløsning til sengetransport, beregnet til montering på store bariatriske hospitalssenge.

BedPower Maxi konceptet er udviklet og patenteret af UB-let. Udviklingen sker med fokus på at forbedre arbejdsmiljøet. De store senge på sygehuse og plejehjem udgør en stor fysisk belastning for portører og andet plejepersonale, med risiko for slid og skævvridning.

Montering af BedPower Maxi

Ved montering af BedPower Maxi øges effektiviteten under fremdrift og letter manøvrering af særligt tunge hospitalssenge. Dette drejer sig om eksempelvis intensivsenge og ikke mindst bariatriske senge med samlet totalvægt op til 750 kg.

Den måde, hvorpå motorerne er monteret på sengen, gør, at svingning og rotation med sengen kan foretages med en hånd. Der vil være et minimum af fysisk belastning for portører og andet plejepersonale.

Sengen drejer omkring sit eget centrum, idet drivmotorerne er placeret i hver sin side af sengen. Drivmotorerne virker derfor som selvforstærkende differentiale midt under sengen.

Drivmotorerne hæves og sænkes, når de aktiveres på speederkontrollen på fodendens sengegavl. Dette betyder også, at når motorerne igen hæves, kan man kan frit skubbe sengen, som om der ikke var motor under.

BedPower Maxi monteres på den enkelte seng.

Der findes også andre løsninger til sengetransport, såsom UB-lets MoovingBeds Costum og Flex. Disse løsninger er, modsat BedPower Maxi, ikke beregnet til fastmontering på den enkelte seng, men kan bruges til flere sengetyper.

BedPower Maxi enheden opfylder IP-66 standarden for rengøring med trykspuling med op til 66 grd. varmt vand.

Kontakt os for spørgsmål til, hvilke produkter, der passer til jeres behov.

Beskrivelse

Med BedPower Maxi både kører og styrer en enkelt person let og helt uden besvær rundt med bariatrisenge med op til 5-700 kg totalvægt