Mini 2000


Mini 2000 er til dem, der ønsker en længere rækkevidde og en højere hastighed kombineret med en god kørselskomfort. Mini 2000 serien omfatter Mini 1, Mini 3 og Mini 4 (4-hjulet).

Mini 2000 serien har et lavt tyngdepunkt, en effektiv bag- og forhjulsaffjedring samt ekstra affjedring i sædestammen, der giver balance under kørslen – selv i ujævnt og kuperet terræn.

Køretøjet er som standard udstyret med kørelys, baglys, blinklys og katastrofeblink samt bremselys. Betjening foregår via fingertouch på et vandtæt panel. Hastighed og bremsefunktion reguleres trinløst via vippespeeder.

Mini 2000 serien er som standard udstyret med sædetype 3B. Sædet kan trinløst drejes hele vejen rundt – 360°. Med den trinløse justering kan brugeren dreje sædet 90° og med et let tryk på håndgrebet fastlåse det – herved opnår brugeren problemfri og sikker på- og afstigning.

Mini 1 og 3 er samme model, men Mini 3 har en større el-motor og kan derved forcere bakker med op til 20 graders stigning. Desuden er kørelængden op til 60 km pr. opladning.

Mini 4 har den samme stærke motorkraft som Mini 3. Med sine 4 hjul, har den meget stabile kørselsegenskaber og giver føreren en god ballance.

Mini 4 er især beregnet til personer, der kræver god indstigningsplads og som har behov for god beskyttelse af ben og fødder under kørsel.

Beskrivelse

For mere end 50 år siden startede UB-let at producere Danmarks første El-scootere

Alle UB-Let El-Scootere er helt specielle på hver deres måde - de har en ekstraordinær levetid og robusthed, i forhold til deres størelse og formål har de et ekstraordinært kraftoverskud - og så er de håndbyggede i Vejle, hvilket gør at vi let kan tilpasse den enkelte model til dens kommende bruger. Se en del af udvalget nedenfor og kom gerne forbi på fabrikken i Vejle, hvis du ønsker at se, hvad vi mener, når vi siger:

OGGÅ ALTID BRUGTE SCOOTERE PÅ LAGER - RING OG FORHØR DIG - 7585 8022