Klapvogn med motor


Klapvogn med motor fra UB-let
Klapvogn med motor fra UB-let
Klapvogn med motor fra UB-let

Klapvogn med motor

Alle Baby Power motorer til klapvogne er solide og giver en fantastisk mobilitet og en god oplevelse for såvel børn som dagplejer. Sæderne er polstret og betrukket med en slidstærk men alligevel blød skai, som er nem at rengøre.

Condor Quattro er en ny og unik motoriseret institutionsklapvogn med plads til 4 børn. Børnene sidder 2 og 2 over for hinanden så køreturen bliver en dejlig og hyggelig oplevelse.

Når en barnevogn får motor på øges sikkerheden betydeligt for børnene

Tyngdepunktet sænkes, således vognen ikke tipper.

Klapvognen bremser automatisk, hvis brugere snubler og slipper gashåndtaget. Når man kører på bakker, skal man ikke holde igen eller bruge kræfter for at komme op. Motoren sørger for at holde et stabilt tempo unseet om du kører op ad eller ned ad.

Når barnevognen parkeres kan den sikres og kan ikke køre uden aktivering af hovedafbryder.

Nem at betjene

På klapvognstyret sidder et gashåndtag med frem- og bakgear. I samme håndtag kan man styre hastighed samt slukke og tænde for strømmen.

Af hensyn til sikkerheden er der også en stopknap monteret i håndtaget. Der er ligeledes anbragt en hovedafbryder på underdelen.
Afbryderen kan låses med en nøgle.

Skulle uheldet være ude og man ikke har holdt øje med batterimåleren og man er løbet tør, kan motoren frikobles, således man kan skubbe vognen hjem. Så man strander aldrig med en motorløsning fra UB-let.

Beskrivelse

2 og 4 personers klapvogne. Markedets eneste virkelig fleksible motorløsning..!