Katafalk – El drevet


2 hjuls trukket katafalk fra UB-let, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Katafalk, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet og bedre kirketrivsel
Katafalk med motor

Katafalk – Kistevogn – Kiste transport

Katafalk med motor er et fantastisk redskab til at aflaste medarbejderne for seje skub, træk og løft. Både i kapellet og rundt i terrænet på kirkegården.

Den el drevne Katafalk kan køre på al slags underlag f.eks. grus, jord, græs og brosten. Den 4 hjulstrukne udgave trækker og styrer på alle 4 hjul og har en meget lille venderadius. Dette gør det muligt at dreje skarpt om hjørner hvor pladsen er trang. Når katafalken trækker og drejer på begge aksler betyder det også at medarbejderen roligt og uden at belaste kroppen, kan dreje Katafalken.

Med et gashåndtag placeret på styret er Katafalken let at køre op ad bakke og sikker at styre ned igen. Styret er justerbart i højede og længde, så man altid kan tilpasse det ergonimisk korret til brugeren. De 2 motorer har gode trækkræfter, der reguleres trinløst, samt bakfunktion og manuel frikobling. De to motorer gør det også muligt for katafalken at køre over dørtrin, uden brug af ramper.

Katafalken findes i 2 versioner. En med  med 2 hjuls træk og fast kasse med hæve-/sænke ruller  eller med 4 hjuls træk og med to drejbare aksler med hæve-/sænke kasse og rullebånd. De fire ruller er tværgående i hele katafalkens bredde, så den kan klare alle de forskellige kiste bredder.

Vi kan også montere motor under en eksisterende manuel katafalk eller kistevogn,  prisen vil afhænge af en individuel løsning . Kontakt os for en uforpligtende fremvisning.

Katafalken med el motor er i sin tid udviklet af UB-Let i samarbejde med Bredballe Kirkegård og arbejdstilsynet og siden hen løbende optimeret. Men en el drevet katafalk fra UB-Let har du altid sikker og effektiv kistetransport.

Se mere på http://kirketrivsel.dk/  for en vejledning i håndtering af kister.

Katafalk

Med Katafalken får du effektiv og sikker transport af kister uden at belaste kroppen