EasyGo Rehab serien – Hjælpemotor til manuelle kørestole


EasyGo Rehab, produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

EasyGo – Comfort stol

I årenes løb har UB-Let med nye og utraditionelle løsninger gjort hverdagen lettere for utallige mennesker med gangbesvær og for deres ledsagere.

For over 20 år siden præsenterede vi, som de første, en hjælpemotor til manuelle kørestole: ”Lille Viking”.

Denne opfindelse blev patentbeskyttet og er med tiden blevet et begreb. Siden hen har UB-let videreudviklet på hjælpemotorserien og har nu EasyGo Rehab serien, som består af fire forskellige løsninger.

EasyGo plus er en hjælpemotor der kan fastmonteres eller monteres med ”mulighed for afmontering” fra stolen. EasyGo Plus er hovedsaligt beregnet til brede fastramme stole til bariatriske brugere. Med en brugervægt op til 300 kg.  Vi har i samarbejde med Cobi XXL-Rehab, monteret vores EasyGo Plus på deres Eclipse kørestol og dette er et meget velfungerende makkerpar.

EasyGo Light er den rette til stole med lav sædehøjde, samt nogle smalle komfort- stole.

EasyGo Low kan monteres på mange ældre typer komfortstole med kip-funktion i sæde og ryg. Her giver den liggende motor plads til stolens standard udstyr.

EasyGo Standard Rehab passer hovedsageligt på standard transportstole og kan uden brug af værktøj flyttes fra stol til stol der, hvor man må deles om motoren, for eksempel på institutioner.

UB-let´s EasyGo Light, Low og Standard Rehab er lette at afmontere uden bruge af værktøj, hvis man skal have stolen med i bilen. Der efter afmontering igen er mulighed for at klappe stolen sammen. Påsætning af motoren er nem i de på stolen fastmonterede beslag og tager ca 30 sekunder.

Arbejdsmiljøet forbedres med en hjælpemotor til den manuelle kørestol, der er en stor hjælp for ledsageren eller personalet i dagligdagen.

Daglig vedligeholdelse: Opladning af batterierne – Det er alt!

Er der behov for specielle tilpasninger til den enkelte kørestol, er vi selvfølgelig behjælpelige med det. Ring eller skriv gerne ved forespørgsel vedrørende dit produkt.

Beskrivelse

EasyGo Rehab serien passer til sort set alle typer manuelle kørestole. En motorløsninger der kan klare mange behov.