EasyGo Duo


Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet
Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet

Motoren monteres under vogne til vidt forskellige formål. Vi laver primært 3 typer motorer til vogne. En EasyGo Svirvel motor en EasyGo Cargo motor og en Duo – LiftUp motor.

Vores løsninger bliver individuelt tilpasset efter kundernes behov, men princippet hvor motoren er drivkraften og monteres under en vogn er den samme.

En Duo – LiftUp Motor er faktisk 2 motorer der monteres på vogne med 2 svirvelhjul og 2 faste hjul.  Duo – LiftUp Motor monteres mellem de 2 faste hjul og bruges primært til at trække vognen.

En Duo – LiftUp Motor har den fordel, at trækhjulene automatisk hæver sig når vognen ikke er i brug. Derfor er den særlig anvendelig ved vogne der skal køre i tog.

En Duo – LiftUp Motor har trinløs regulering af hastighed, elektronisk drift og parkeringsbremse. Duo – LiftUp motoren laves i 3 forskellige størrelser der kan trække op til 500 kg last.

Hastighed og trækkraft reguleres med en lille finger-speeder, og gør hermed opslidende skub og træk legende let. Det er muligt at lave alle mulige varianter af overbygninger afhængigt af, hvilke behov man har. Kun fantasien sætter grænser.

Duo – LiftUp kan laves med “step a side” fjernbetjening, der bl.a gør det nemmere at parkere vogne med meget lidt plads

I har de tunge vogne hvor manuel betjening udgør et arbejdsmiljø problem… Vi har den optimale motorløsning – tilpasset alle anvendelser og størrelser…!

Beskrivelse

Unik hæve/sænke motor til vogne med to svirvel og to faste hjul. Til vogne, der skal kunne "køre i tog"