City cruiser


City Cruiser fra UB-let, Vejle A/S

City Cruiser

City Cruiser fra UB-let er verdens eneste “Gyro El-Scooter” der krænger og dermed følger med førerens bevægelse – et rigtig sjovt og frækt køretøj til dig der vil og tør være anderledes.

City Cruiser er med sine kun 34 cm i bredden særdeles velegnet til at komme rundt på på smalle steder. Køretøjet har en vendediameter på kun 190 cm.

City-Cruiser er velegnet til hurtig og behagelig bykørsel samt transport over korte strækninger og er derfor et godt alternativ til bil, bus og cykel.

Køretøjets moderne og tidsløse design henvender sig til alle der har behov for nem transport. Opbygning bryder med den traditionelle opfattelse af den type transportmiddel.

Den patentanmeldte stelopbygning lader City Cruiser køre som et
2-hjulet køretøj og giver brugeren de fordele, en 3-hjulet har. Med City Cruiser kan man parkere hvor som helst uden støttefod.

City Cruiser drives med 24-volt el-motor og er således støj- og forureningsfri og derfor miljøvenlig. Den er samtidig billig i drift, kun ca. 10 øre pr. km!

Opladning af City Cruiser sker med tilhørende ladeagregat fra almindelig stikkontakt. Med et friskt opladet batteri har City Cruiser en rækkevidde på op til 25 km og kører op til 15 km/t.

City Cruiser egner sig også til veje med kraftige stigninger.

Beskrivelse

Verdens eneste "Gyro El-Scooter" der krænger og følger med brugeren i sving - en rigtig sjov og fræk maskine til dig der vil og tør være anderledes.