Baby Power El Motor


Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet i dagplejen

Institutionsvogne – Baby Power El Motor

Sikkerheden øges betydeligt for børnene og for dig som bruger.

Tyngdepunktet sænkes, således vognen ikke tipper, og trygheden øges for brugeren af vognen.

Barnevognen har automatisk bremsefunktion som træder i kraft, hvis brugeren snubler og slipper gashåndtaget, så vognen bliver stående. Når man kører nedad en bakke bestemmer motoren også hastigheden , så vognen ikke kører fra brugeren.

Når barnevognen parkeres kan den sikres og kan ikke køre uden simpel aktivering af hovedafbryder.

 

Med BabyPower elmotor er barnevognen nem at betjene.

På barnevognsstyret sidder et gashåndtag med frem- og bakgear. Vognen kan uden problemer styres med én hånd, hvis man pludselig har behov for dette.

Hastigheden styres i det samme håndtag og det er her også muligt at slukke og tænde for strømmen.

Af hensyn til sikkerheden er der monteret en stopknap i håndtaget og der er er ligeledes anbragt en hovedafbryder på underdelen. Afbryderen kan låses med en nøgle.

 

Motoren med understel kan monteres på egen barnevogn eller klapvogn, som Alfa eller Beta model, med hhv. små eller store hjul i for. Yderligere er det også muligt at købe hele vognen med monteret motor gennem UB-let. El motoren fås til både single og tvillingemodeller og passer på de fleste typer vogne. Du kan sende en mail eller ringe uforpligtende og forhøre dig, om muligheden for påsæting af motor på din vogn.

El motoren lever op til både danske og europæiske standarder og sikkerhedskrav. Der er lagt stor vægt på at den daglige vedligeholdelse begrænses mest muligt.

Med en Baby Power El Motor fra UB-Let

kommer du let og sikkert rundt med din barnevogn eller klapvogn.

Det kan være hårdt at skubbe en barnevogn med fire børn, men med en BabyPower el motor monteret på vognen forcerer du let bakker og ujævnt terræn uden at overbelaste led og muskler, og risikoen for arbejdsskader minimeres.