Børnebus med motor til 4 børn


Børnebus, Produkter til forbedring af arbejdsmiljøet i dagplejen
Børnebus med Babypower motor
Børnebus med motor
Børnebus med motor fra UB-let

Børnebus med motor

Børnebus med BabyPower el motor gør “gåturen” en spændende oplevelse for børnene hvor de kan fordybe sig i omgivelserne. Børnebussen er både sjov og hyggelig. Det er en oplevelse børnene husker.

Børnebussen har en lav indstigningshøjde gennem sidedørene, så børnene kan selv stige ind og ud af bussen. Det er med til at minimere nedslidningen ved at løfte børnene ind og ud ved hvert stop.

Børnene sidder godt og sikkert i en børnebus. Sæderne er formstøbte og monteret med en H-sele. Der kan også tilkøbes et lille bord mellem sæderne til madpakken og vandflasken. Børnebussen er TÜV certificeret, for børnenes sikkerhed.

Børnebussen har et stort tilbehørs katalog. Kaleche, solskærme, regnslag, termotaske, døre m.m. Bag sæderne er der god opbevaringsplads, så der er ikke behov for ekstra opbevaringsplads.

Sikkerheden øges betydeligt når der monteres en motor på en Børnebus.

Tyngdepunktet sænkes, således vognen ikke tipper.

Børnebussen med UB-let’s motor har en elektrisk bremse som aktiveres automatisk, hvis brugere snubler og slipper gashåndtaget.

Når Børnebussen parkeres kan den sikres og kan ikke køre uden aktivering af hovedafbryderen.

Når man kører nedad en bakke hjælper motoren på børnebussen med at bestemme hastigheden, således børnebussen ikke kører fra brugeren og man ikke skal slide med at holde igen.

Nem at betjene

På styret sidder et gashåndtag med frem- og bakgear. I samme håndtag kan man styre hastighed samt slukke og tænde for strømmen.

Af hensyn til sikkerheden er der også en stopknappe monteret i håndtaget. Der er ligeledes anbragt en hovedafbryder på underdelen. Afbryderen kan låses med en nøgle.

Flere modeller

Børnebus med motor leveres både i en model til 4 og 6 børn.

BabyPower motor til børnebus kan eftermonteres på din gamle børnebus. Kontakt UB-let for et uforpligtende tilbud på eftermontering af en motor.

BabyPower motoren passer på stort set alle typer barnevogne og kan eftermonteres.

Børnebus med el motor

Børnebussen med el-motor er en klasiker og et fantastisk produkt....