Børnebus til 6 børn med Baby Power el motor


Børnebus med motor fra UB-let
Børnebus med motor fra UB-let
Børnebus med motor fra UB-let
Børnebus med motor fra UB-let
Børnebus med motor

Med en Børnebus med UB-let BabyPower el motor bliver “gåturen” dagens højdepunkt for børnene. Børnebussen er både sjov og hyggelig. Det er en oplevelse børnene husker.

Børnebussen har en lav indstigningshøjde gennem sidedørene, så børnene kan selv stige ind og ud af bussen. Det er med til at minimere nedslidningen ved at løfte børnene ind og ud ved hvert stop, motoren hjælper med fremdriften også når bussen skal drejes,  så skuldre, nakke og ryg aflastes og arbejdsmiljøet derved forbedres.

Børnene sidder godt og sikkert. Sæderne er formstøbte og monteret med en H-sele. Der kan også tilkøbes et lille bord mellem sæderne til madpakken og vandflasken.

Børnebussen har har et stort tilbehørs katalog. Kaleche, solskærme, regnslag,  termotaske, døre m.m.

Børnebusserne kan leveres klar med BabyPower elmotor eller der kan eftermonteres motor på din egen vogn.

Sikkerheden øges betydeligt, når der monteres en BabyPower motor på en Børnebus.

Tyngdepunktet sænkes, således vognen ikke tipper.

Børnebussen med BabyPower el motor har en elektrisk bremse, som aktiveres automatisk, hvis brugeren snubler og slipper gashåndtaget.

Når Børnebussen parkeres, kan den sikres og kan ikke køre uden aktivering af hovedafbryder.

Når man kører nedad en bakke, hjælper BabyPower motoren på børnebussen med at bestemme hastigheden, således børnebussen ikke kører fra brugeren og man ikke skal slide med at holde igen.

Nem at betjene

På styret sidder et gashåndtag med frem- og bakgear. I samme håndtag kan man styre hastighed samt slukke og tænde for strømmen. Det er muligt at føre vognen med én hånd, så den anden er fri til børnene ved behov herfor.

Af hensyn til sikkerheden er der også en stopknap monteret i håndtaget. Der er ligeledes anbragt en hovedafbryder, som kan låses med en nøgle.  På hjulene er monteret en knap, som sikrer, at der altid kan skabes friløb.

Flere modeller

Børnebussen med motor leveres både i en model til 4 og 6 børn. Til 4 børn også som luksusmodel.

Børnebus med motor

Børnebussen med el-motor er en klasiker og et fantastisk produkt....